Oktatási program: Jelenleg kidolgozás alatt van egy iskolai programunk, amelyben, a szakmában, a tűzhely mellet dolgozó séfek ellátogatnak egy-egy iskolába, ahol vendéglátóipari, gasztronómiai képzés folyik. A vendég séfek egy rendhagyó órát tartanak, amelyen kötetlenül beszélnek a szakmáról, hivatásukról és néhány szakmai fogást mutatnak be. A bemutatóhoz használt élelmiszer alapanyagok, olyan hazai termelőktől származnak, amelyek a hazai éttermeket látják el és termékeik (hús, sajt, zöldség, méz, stb) a legmagasabb minőséget képviselik.
Gasztronómiai és iskolai versenyek támogatása: Kertészetünk gasztronómiai versenyen induló szakácsoknak és diákoknak, iskolai házi versenyekhez térítésmentesen biztosít alapanyagokat. Az iskolai osztályok előzetes bejelentkezés után látogatást tehetnek a kertészetben, ahol egy kóstolóval egybekötött ismeretterjesztő előadást tartunk számukra.