Tasnádi Ákos séf – Macesz Bistro
Tasnádi Ákos séf hitvallása, hogy az ízek legyenek a régi közös családi étkezések ízei. Az étel pedig egyszerűségében legyen nagyszerű.
Remove the row
Column: 1
A Macesz Bistro étlapján megtalálhatók a közép-európai zsidó konyha hagyományos ételei: zsidó tojás, sólet, flódni; Észak- Afrika és Közel-Kelet ízei: köfte, muhammara, hummusz és a magyar konyha klasszikusai is: borjúpaprikás tojásos galuskával. A változó étlap követi a szezonalitást és a zsidó ünnepekhez kapcsolódó ízvilágot is.
Ákos látogatást tett a Séf kertjébe is, mert fontosnak tartotta, hogy tudja „mi kerül az asztalra” és ekkor választotta ki, hogy milyen mikrozöldeket szeretne használni.
A Séf kertjéből ehető virágok, vadpetrezselyem, vízitorma, zöld mizuna, borsóhajtás, amarant kerülnek az étterem konyhájára.
Column: 2
Column: 3